fredag 12 februari 2010

Väsby är Stockholms bästa miljöbilskommun

Upplands Väsby blev i höstas granskade av Gröna Bilister. Väsbycentern kommenterade då resultatet med att vi kände tillförsikt men inte tillfredsställelse. Det gäller förstås fortfarande, vi känner stor ödmjukhet inför resultatet och konstaterar att vi har mycket att lära oss av granskningen.

Ett glädjande erkännande kom igår från Gröna Bilister själva i ett pressmeddelande där man bland annat hittar nedanstående citat:
Den kommun i Stockholms län som hittills fått högst betyg i Gröna Bilisters kommungranskningar är Upplands Väsby, som fick betyget 8 av 10 stjärnor i november 2009.

Pressmeddelandet finns bara i en riksversion på Gröna bilisters hemsida och där finns inte ovanstående citat med. För att få fatt på Stockholmsversionen måste man kontakta kansliet.
Den som vill kontrollera sanningshalten kan istället titta på sammanställningen över granskade kommuner. Man kan också läsa hela granskningen här.

Det bör kanske nämnas att Väsby bedömts enligt de nya kriterier som nämns i pressmeddelandet. Därav att det figurerar två olika betyg. Betyget 8/10 är enligt de tidigare kriterierna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Inlägg på Väsbycentern pingas på Intressant.se och Upplands Väsbybloggkartan.se!

Inga kommentarer: